Ervaringen

Elja is een krachtig & warm persoon. Ik voelde mij direct thuis bij haar. De behandeling gaf mij meer inzichten over mijzelf en na de behandeling voelde ik een serene rust, zo fijn!

– Rosa

Dank je wel voor de fijne behandeling en ons open gesprek.
Een hele mooie ervaring rijker.
De prettige ruimte en de begeleidende muziek en de mooie geluiden uit de klankschaal ervoer ik als erg rustgevend.
En dit gevoel hou ik al de hele dag vast en wilde ik graag even met je delen!
Ik kom zeker nog een keer terug.

– Sanne

Nog nooit heb ik zo’n bijzondere ervaring gehad! Fijn om de wereld om je heen even te kunnen vergeten. Ook ons gesprek bracht zonder enige verwachting veel te weeg. Ik ging met een heerlijk gevoel naar huis. Dank je wel!

– Eline

Tijdens de Reiki sessie maakte Elja gebruik van een klankschaal.
Wauw, op deze manier had ik het nog nooit ervaren!
Ik kwam heel snel in een diepe ontspanning. Dit gebeurt bij mij niet vaak.
Tijdens de rest van de behandeling ervaarde ik verschillende sensaties maar de sessie eindigde heel relaxed en liefdevol.
De kaartjes die ik naderhand trok waren zóóó toepasselijk en brachten extra kracht en veel emoties aan waar ik meer aandacht aan mag geven.
‘LIEFDE VOOR MEZELF’.
En laat dát nu net onze intentie van de sessie zijn geweest.

Onderweg naar huis voelde ik zo veel liefde en kracht richting mezelf en daarnaast dat het tijd is om mezelf de bevindingen uit de sessie elke dag te gunnen!
Echt iets waar ik meer mee aan de slag ga, uit liefde voor mezelf. Bedankt Elja voor dit mooie inzicht, voor het relax moment én voor de gezelligheid.
Je bent een pracht mens.

– Leonie

Ik heb een fijne behandeling mogen ervaren bij Elja. Het was erg ontspannen en super bijzonder om mee te maken. Ik voelde me na de sessie goed gegrond en er heerste veel kalmte en rust in mij.
Van te voren hebben we een goed gesprek gevoerd over waar de eventuele blokkades kunnen zitten. Ze vraagt de juiste dingen en legt alles heel duidelijk en rustig uit. Ze gaat kundig ter werk en gaat met haar energie naar energiepunten die meer aandacht nodig hebben.
Super ervaring en ik ga zeker terug!

– Carlijn

Heerlijk thuis genieten van een massage, wat is dat fijn! Elja zorgt voor een zorgeloze sfeer zodat je in rust met een achtergrond muziek tot ontspanning kan komen. Afsluitend met een inzichtkaart die de ervaring compleet maakt.

– Nikky

Ik heb zowel reikibehandelingen als een ontspanningsmassage bij Elja ondergaan. Heel fijn, ontspannen en prettig. Elja stemt goed af, is rustig en heel empathisch. Ik voelde me meteen vertrouwd bij haar. De behandelingen waren ondersteunend en verhelderend voor mijn eigen proces. Dank je wel!

– Eefje

Toen ik voor het eerst naar Elja ben geweest wist ik niet zo goed wat je kunt verwachten. Zelfs een beetje sceptisch over zaken en krachten die je niet vast kunt houden of kan zien. Maar wat een eerste ervaring was dit. Echt nog nooit zo ontspannen gevoeld. Je voelt de energie die Elja doorgeeft en de energie die je meeneemt naar huis. Echt een geweldige ervaring.
Nu, een aantal sessies verder, gaat het ontspannen en loslaten van alledaagse problemen/stress een stuk beter. Echt een aanrader om van je stress en spanning af te komen. Thanks Elja.

– Stefan

Bij Elja had ik mijn eerste reiki ervaring. Ze heeft mij goed uitgelegd wat ik kon verwachten en de sfeer in de ruimte was erg prettig. Ik kwam tot rust tijdens de behandeling en stapte daardoor ontspannen het weekend in.

– Jackelien

Een ontspanningsmassage bij Elja is een cadeautje voor jezelf. Elja zorgt voor een fijne sfeer door de temperatuur, rustgevende muziek, warme handdoeken en dekens, de geur en niet te vergeten haar eigen energie. Daarnaast zou ik een reiki behandeling aanbevelen als je last hebt van stress en spanningen in je lichaam. Elja weet precies bij de kern te komen waar de pijn punten zitten wat voor verlichting in je lichaam zorgt.

– I.

Mijn eerste reiki ervaring. Tijdens de behandeling ervaarde ikzelf waar mijn onrust en blokkades zaten. Elja bracht mij in een diepe ontspanning en zorgde ervoor dat mijn energie in mijn lichaam zakte. Ik zit vaak in mijn hoofd, dus was ik verbaasd dat ik na de sessie mijn lichaam zo duidelijk voelde. Na de behandeling hebben we een heel fijn, warm en openhartig gesprek gehad waarbij ik tot duidelijke inzichten kwam. Als afsluiter mocht ik een kaart van een prachtig kaartendeck pakken. Het sloot geheel aan bij de inzichten die ik had gekregen en maakte veel emoties in mij los. Ik ging met een bijzonder warm gevoel naar huis.

– Denise

Wauw, voor iemand met een vrij stressvolle baan heb ik voor het eerst een gevoel van totale ontspanning kunnen ervaren dankzij Elja. Tijdens de behandeling gaf zij mij de ruimte om alles los te laten en compleet te relaxen in body en mind. Het is een totale aanrader om deze behandeling te ondergaan. Ik kom zeker vaker terug.

– Evy

Wat een bijzondere ervaring. Zo bijzonder dat Elja voelde wat ik ook voelde. Het heeft mij op dat moment dichter bij mijzelf gebracht en aan het denken gezet over wat er op dit moment in mijn leven speelt.

– Linda

Contact


Zeelandseweg 27A
5453 RS, Langenboom
info@verreikingelja.nl
06-11873183