Over Elja


Ik ben Elja van der Heijden, geboren in 1990. Al vele jaren sta ik met veel plezier voor de klas in het basisonderwijs. Dit doe ik nog steeds met veel affiniteit, maar ik ben erachter gekomen dat ik meer wilde in mijn leven. Na een paar jaar fulltime te hebben gewerkt, leefde ik op automatische piloot. Totdat ik geen controle meer had over mijn (negatieve) kritische gedachtes, perfectionisme, onzekerheid en vastzittende patronen. Ik kreeg een burn-out. Een hele dierbare les waardoor ik ‘wakker’ werd geschud, tijd voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

”     Van hard naar mezelf naar hart(elijk) naar mezelf     “

”     Van hard naar mezelf naar hart(elijk) naar mezelf     “

Na deze eye-opener heb ik ontzettend veel over mezelf geleerd en ben ik mindfulness gaan toepassen in mijn leven. Door dit dagelijks toe te passen, transformeerde ik van een hoopje niks meer naar terug in mijn kracht komen te staan. Ik kreeg meer compassie voor mezelf, dankbaarheid en werd wie ik ‘echt ‘ ben. Heel gek dat ik dit moest leren, mezelf weer zijn. Maar de verandering die ik zocht zat al in mezelf. Ik moest leren er weer contact mee te maken en te luisteren naar wat mijn hart aangaf. Ik voelde me bevrijd. Het voelde als een nieuwe kans om mijn eigen leven opnieuw kleur en invulling te geven met bewustere keuzes vanuit mijn gevoel en hart. En niet meer wat er van me verwacht werd.

Om mezelf op een nog diepere laag te ontwikkelen ben ik begonnen met de opleiding tot holistisch therapeut. Deze opleiding was me op mijn lijf geschreven, omdat ik heb geleerd mezelf te helen en te ontdekken wat mijn zielenmissie is. Mensen verder te helpen en te ondersteunen bij hun bewustwordingsprocessen en weer terug in hun eigen kracht te komen staan. Door de opleiding is reiki op mijn pad gekomen. In 2020 heb ik mijn eerste reiki-inwijding gekregen en sindsdien speelt reiki iedere dag een belangrijk onderdeel in mijn leven. Het maakt mij bewuster, aanwezig bij mezelf en dankbaarder.

Als holistisch therapeut volg ik nu mijn passie en doe ik wat mij blij maakt. Omdat ik geen lid ben van een beroepsvereniging mag ik mezelf geen therapeut noemen maar een coach.

Ik gun het jou dat je wat losser en luchtiger in het leven kan staan. En moed gaat voelen om die dingen te gaan doen die belangrijk voor jou zijn. En kan genieten van wat er NU is. Gun je jezelf dat ook?

Contact


Zeelandseweg 27A
5453 RS, Langenboom
info@verreikingelja.nl
06-11873183